Kup pakiet Premium i wypromuj swój salon w wyszukiwarce Google oraz na portalu Zabiegi.net
Odwiedziło nas:
Salonów w bazie:
9357

Artykuły

Stomatolog w Twoim mieście

Dbałość o profilaktykę jest bardzo ważna. Wiele się dziś mówi na temat zdrowia, badań profilaktycznych, badań okresowych. Wiele się też ...

Szkolenie z makijażu permanentnego

Ruszyła ostatnia edycja dofinansowanych szkoleń makijażu permanentnego! Coraz popularniejszy i coraz chętniej zamawiany makijaż permanentny może stać się Twoim nowym ...

Ostatnie opinie użytkowników

Nowe salony

Na forum

depilacja laserowa

Autor Wiadomość
kika75
kika75

18:03 08/07/2010

za tydzień wybieram się do salonu kosmetycznego mary cohr -futuro w warszawie na pierwszy zabieg depilacje laserową na wąsik moja siostra z tego korzysta i jest zadowolona a czy ktoś już z w was korzystam z takiego zabiegu piszcie jak to jest????

TuttoBello
TuttoBello

17:02 01/08/2010

hej, no ja byłam w studiolaser akurat, tylko nie na wąsik, a na niemal wszyskei inne czesci ciała:D
troszkę szczypie, ale da sie wytrzymac, kilak dni po zabiegu moze wystąpić - przynajmniej u mnie wystąpiło - lekkie zaczerwienienie. Ale efekt wart zachodu!! :) i pod tym podpisuje się rękami i nogami!:)

czarnaporzeczka
czarnaporzeczka

22:59 01/08/2010

kika75, a jakim laserem tam robia?
ja podobnie jak tuttobello byłam w SL, no ale też nie robiłam wąsika, choć przydałoby się w sumie;) moze jak odłożę kasę, łydki były ważniejsze:)
jak to jest? zabieg jak zabieg, leżysz chwile na fotelu, troche poszczypie, troche porozmawiasz z pania kosmetolog - ale za to efekt ekstra!:) warto poswiecic czas i kasę:)

sylvia201
sylvia201

12:51 03/08/2010

Chyba też zdecyduję się na ten zabieg :)

Odpowiedz

By móc odpowiedzieć musisz się zalogować

Śledź nas na Twitter