Kup pakiet Premium i wypromuj swój salon w wyszukiwarce Google oraz na portalu Zabiegi.net
Odwiedziło nas:
Salonów w bazie:
9357

Artykuły

Stomatolog w Twoim mieście

Dbałość o profilaktykę jest bardzo ważna. Wiele się dziś mówi na temat zdrowia, badań profilaktycznych, badań okresowych. Wiele się też ...

Szkolenie z makijażu permanentnego

Ruszyła ostatnia edycja dofinansowanych szkoleń makijażu permanentnego! Coraz popularniejszy i coraz chętniej zamawiany makijaż permanentny może stać się Twoim nowym ...

Ostatnie opinie użytkowników

Nowe salony

Na forum

Salon Kosmetyczny Afrodyta Warszawa

Autor Wiadomość
AfrodytaSalon
AfrodytaSalon

12:53 05/11/2009

Nasz Salon stale unowocześnia swoją ofertę, często będąc pierwszym w kraju, który oferuje dane usługi. Już od marca 2000 roku, jako pierwsi w Polsce dysponujemy laserem Neodymowo - Yagowym LaserPil do depilacji laserowej, zapewniając najbezpieczniejszą, bezbolesną i trwałą depilację owłosienia.
Od tego czasu, co roku staramy się wprowadzać nowe, spektakularne i unikalne zabiegi.
W 2001 roku - Makijaż Permanentny i Biotatuaż, wykonywane najnowocześniejszą na Świecie metodą Conture Make Up.
Rok 2002 to kompleksowa oferta zabiegów Medycyny Estetycznej oraz kolejna nowość na skalę krajową CelluLaser - pierwszy laser przeznaczony do skutecznego zwalczania Cellulitu i miejscowej otyłości, również typu męskiego.
Od roku 2003 dysponujemy laserem do zabiegów dermatochirurgicznych usuwania brodawek, znamion i zmian skórnych - Laser CO2.
2004 - w ofercie pojawiło się bezpieczne i szybkie opalanie natryskowe, wykonywane najprecyzyjniejszym urządzeniem SUN SPA St.Tropez.
Od roku 2005 oferujemy radykalnie skuteczne zabiegi Mikrodermabrazji wykorzystując w tym celu najlepsze aktualnie urządzenie SKIN JET AIR-SYSTEM.
Początek roku 2006 to Światowa Nowość w naszym Salonie - I2PL Ellipse Flex - Intensywne Źródło Światła II Generacji, niezwykle elastyczny system do zabiegów medycznych i kosmetycznych, którego możliwości są nieograniczone i rosną wraz z postępami badań klinicznych na całym Świecie (już niedługo nowe zastosowania - likwidacja rozstępów i głębokich zmarszczek).

paulinamalina
paulinamalina

13:10 26/01/2010

fajna oferta może się kiedyś wybiorę:)

KatatarzynaMroczek
KatatarzynaMroczek

19:11 26/01/2010

Tylko pozazdrościć takiej oferty :)

aicha
aicha

22:57 29/01/2010

Szkoda że mam tak daleko do Warszawy, ale może kiedyś?? Bo oferta jest zachęcająca!

paulinamalina
paulinamalina

12:21 04/04/2010

Afrodyta rządzi;p

ania_wawa
ania_wawa

17:43 13/12/2010

mam pytanie odnośnie salonu Chanta'l na Karolkowej- czy ktoś orientuje się jaki mają adres www ?

ania_wawa
ania_wawa

22:50 16/01/2011

dziewczyny, poszłam na Karolkową na masaż do Pana Dębskiego- rewelacja, facet uczył się masażu na Hawajach i w Indiach, już po jednej sesji znacznie poprawił się stan mojego kręgosłupa. Podaję jego numer: 22 631-10-97

Odpowiedz

By móc odpowiedzieć musisz się zalogować

Śledź nas na Twitter